Categorieën

Dandy Classics is gespecialiseerd in klassieke Engelse sportwagens. Wij leveren nieuwe en gebruikte onderdelen uit voorraad en bestelling. In onze showroom en op dandyclassics.com/collection vindt u een continu wisselende voorraad aan klassiekers, van restauratieobject tot concours conditie. 

Vanuit ons magazijn in Sint Anthonis leveren wij onderdelen voor o.a. MG, Triumph, Austin-Healey en Jaguar. Met ruim 3.000 artikelen op voorraad vindt u bij ons de meeste gangbare slijtagedelen voor uw Engelse klassieker. Minder gangbare onderdelen kunnen we dankzij een uitgebreid leveranciersnetwerk snel en kostenefficiënt op bestelling leveren.

      

 


Dandy Classics is opgericht door Dennis Vloet, vanuit een passie voor iconische klassiekers, met name Engelse sportwagens. Met meer dan 15 jaar ervaring in het verzamelen en restaureren van exclusieve oldtimers voorzien wij u graag van advies. Wij zijn een klein bedrijf, met korte lijnen en een pragmatische aanpak. 

   


Wij zijn vaak onderweg, op zoek naar interessante auto's. Om teleurstelling te voorkomen zijn we dus alleen geopend op afspraak. Wilt u de bestelde onderdelen komen afhalen in Sint Anthonis? Neem dan na uw bestelling even contact met ons op voor het maken van een afspraak.

 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies